RVS trap voor montage op achterportier

RVS trap voor montage op achterportier
RVS trap voor montage op achterportier
RVS trap voor montage op achterportier

In weer en wind lading bevestigen op uw bedrijfswagen? Dan wilt u zeker zijn dat uw deurladder veilig is. Want u heeft grip nodig in elke situatie. Ook wilt u altijd kunnen vertrouwen op het draagvermogen. Monteer daarom een slipvaste RVS deurladder voor het veilig laden en lossen

 
Uw persoonlijke veiligheid staat voorop. daarom zijn de loopoppervlakken van elke deurladder standaard gemaakt van geperforeerd RVS. Uw garantie voor slipvaste treden onder alle omstandigheden. Verder zijn al onze modellen gemaakt van profielen met de juiste wanddikte. Dit maakt de deurladder supersterk en tegelijk licht van gewicht. Samen met de robuuste ophanging levert dit een zeer groot draagvermogen op. 
 
De autoladder is op maat ontworpen voor elk type bedrijfswagen. Hierdoor past uw deurladder precies bij de maatvoeringen, rondingen en uitstekende delen van de achterzijde van uw bedrijfsauto. Over elk detail is nagedacht. Bijvoorbeeld over de zichtbaarheid van uw verlichting en het kenteken. En over de positie van de scharnieren en de maximale openingshoek van de achterdeur. We leveren meerdere deurladder varianten voor elk merk en model bedrijfswagen. Heeft uw auto bijvoorbeeld een hoog, semihoog of laag dak? En heeft u achterdeuren of juist een achterklep? U vindt precies de juiste autoladder in ons assortiment.

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten