Laden & lossen » EasyLoader laadkleppen

 

EasyLoader laadkleppen

Gebruiksvriendelijk zware goederen laden en lossen!

 

Wij leveren en monteren de intelligente EasyLoader laadkleppen. EasyLoader is een gepatenteerde laadklep speciaal voor gesloten bedrijfsauto’s.

 

De laadklep wordt in de laadruimte onder het dak opgeborgen, waardoor u de achterdeuren kunt blijven gebruiken. Zo rekent de EasyLoader af met een belangrijk nadeel van een conventionele laadklep.

 

De EasyLoader is voorzien van CE certificaat.

 

EasyLoader laadkleppen

Alle voordelen op een rij

 

- Achterdeuren blijven beschikbaar

- Laadklep wordt in laadruimte opgeborgen

- Licht van constructie

- Hefvermogen tot 650kg

- Onderhoudsarm

- Laadklepsysteem en vracht blijft schoon

- Over te bouwen in volgende voertuig

- Lage afschrijving door lange levensduur 

 

 

 

 

 

EasyLoader: licht & sterk

 

De EasyLoader is lichter van constructie dan de conventionele laadklepsystemen, waardoor meer laadvermogen beschikbaar blijft. De gunstige invloed op het totaalgewicht van het voertuig zorgt bovendien voor besparing op de brandstof- en onderhoudskosten.

 

Tot 650kg laadvermogen

 

Het revolutionaire laadklepsysteem biedt ook meer laadvermogen dan de conventionele systemen, die veelal een maximum kennen van 500 kg. EasyLoader is leverbaar in een variant die tot 650 kg kan heffen!

 

Lage onderhoudskosten

 

De EasyLoader overtreft ook de conventionele systemen wat betreft onderhoudskosten – en intervallen. Het slimme, gepatenteerde interne opbergsysteem en het elektrische aandrijfmechanisme hebben slechts een enkel uurtje onderhoud per jaar nodig.

 

Omdat de EasyLoader intern wordt opgeborgen, is het laadklepsysteem beschermd tegen lichte verkeersschade en vuil. Zo wordt de levensduur van de EasyLoader belangrijk verlengd en blijven zowel uw laadklep als de vracht schoon.

 

 

 

 

 

Lange levensduur

EasyLoader is over te bouwen naar volgende auto


Het modulaire ontwerp van de EasyLoader maakt dat het systeem eenvoudig is over te bouwen naar de volgende bedrijfswagen.

 

Dit zorgt voor een lange levensduur en heeft een zeer positieve invloed op de afschrijving.

 


  • EasyLoader laadkleppen
  • EasyLoader laadklep
  • EasyLoader
  • EasyLoader laden & lossen
  • EasyLoader laadklepLaadklapLaadplateauEasyLoaderAfrolbeveiliging (optioneel)Bediening laadklepUitsparing trekhaak (optioneel)

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten