Opklapbare (op)rijplaat

Opklapbare (op)rijplaat
Opklapbare (op)rijplaat
Opklapbare (op)rijplaat

De gemakkelijke en lichte bediening van de opklapbare aluminium rijplaat versnelt het beladen en ontladen aanzienlijk, zeker bij meerdere keren per dag gebruik. Gasveren zorgen voor een licht opklappen. Het loopvlak is voorzien van een antislip profiel, zodat ook bij een regenbui, sneeuw of vuiligheid een veilig werkklimaat gegarandeerd is.

Tijdens de rit staat de plaat rechtop opgeklapt en vergrendeld. Rammelen wordt voorkomen door het gebruik van rubber blokken op de juiste plaatsen.
 
Wij kunnen ook een aluminium draaibare opklapbare rijplaat voor gecombineerd gebruik leveren. Het is eenvoudig mogelijk grotere goederen met behulp van de draaibare oprijplaat te laden of lossen. Voor kleinere pakketjes kan de plaat als een soort deur weggedraaid worden. Heeft u tijdens de rit de oprijplaat in het geheel niet nodig, dan kan hij tegen de zijwand gedraaid en vergrendeld worden. Zo heeft u een optimaal gebruik van voertuig en oprijplaat!!
 
De oprijplaten zijn in diverse lengtes en breedtes leverbaar, neem contact op voor meer informatie.
 
Inbouw van de oprijplaat is eenvoudig, echter verdient het de aanbeveling dit door een specialist te laten verzorgen. De plaat is makkelijk uitneembaar en kan overgebouwd worden in een ander voertuig. Zo kunt u met meerdere wagens gebruik maken van één plaat.
 
 

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten