TruckMount

TruckMount
TruckMount
TruckMount

De TruckMount is ontwikkeld voor vrachtwagens. Wanneer er zich naast de chauffeur een middenconsole /motorhuif bevindt kan de TruckBase daarop worden gemonteerd.

U klemt de laptop eenvoudig in de houder. Het draai/kantelgewricht onder de Laptopklem maakt het mogelijk een prettige werkpositie te vinden.

 

Bij de TruckMount is het mogelijk de laptop te verplaatsen op een dubbele horizontale arm met een gezamenlijke lengte van 360mm (120+240mm). Hiermee kunt u de laptop eenvoudig naar u toe halen wanneer u eraan wilt werken. Hiervoor hoeven geen hevels of handles los gedraaid te worden. Gewoon de laptop vastpakken en naar de gewenste positie draaien. Tijdens het rijden draait u de arm weg zodat de laptop u niet hindert in uw bewegingen. U kunt beide armen om de 45 graden vergrendelen zodat de laptop in de ingestelde positie blijft staan tijdens het rijden. De arm draait op een verticale paal welke is bevestigd op een degelijke grondplaat welke wordt bevestigd op de middentunnel. De werkhoogte is over een afstand van 5 cm instelbaar.

 

Afmeting grondplaat; 20 cm x 30 cm.

Werkhoogte van middentunnel tot onderzijde laptop: 38 cm – 43 cm.

Lengte van draaipunt tot draaipunt Arm 1: 24 cm. Arm 2: 12 cm.

 

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten