VB-Airsuspension » Volledige luchtvering

 

Volautomatische oplossing bij veerproblemen

Volledige luchtvering

 

Volledige luchtvering van VB-Airsuspension is een volautomatische (regelbare) oplossing voor problemen met de vering van een voertuig. De bestaande blad- of schroefvering wordt vervangen door een volledig luchtveersysteem bestaande uit onder meer balgen, schokdempers, compressor en een elektronische regeleenheid. Het luchtveersysteem filtert als het ware de oneffenheden uit het wegdek waardoor het rijcomfort toeneemt.

 

 

Onder alle omstandigheden

Altijd op hoogte

 

Tijdens het rijden blijft het voertuig onder alle omstandigheden op de vooraf (tijdens de montage) ingestelde rijhoogte. Deze is lager dan de oorspronkelijke rijhoogte van het onbeladen voertuig. Dit verbetert de wegligging en de stabiliteit van het voertuig en komt de veiligheid ten goede. Als het voertuig stil staat (handrem aangetrokken) is het mogelijk om de hoogte van de achterzijde van het voertuig te variëren. Zo wordt laden en lossen nog eenvoudiger. 

 

 

Voordelen samengevat

Waarom volledige luchtvering?

 

  • voertuig blijft altijd op de vooraf ingestelde rijhoogte (lager dan de oorspronkelijke onbeladen rijhoogte)
  • Verbetering wegligging en stabiliteit
  • Verhoogde veiligheid door actief systeem
  • Optimaal comfort omdat de luchtvering de oneffenheden uit het wegdek ‘filtert’
  • Makkelijker in-/uitladen dankzij instelbare hoogte achterzijde

 

 

Drie types voor maximale toepassing

Volledige luchtvering

 

Volledige luchtvering van VB-Airsuspension is beschikbaar in drie varianten en daarmee toepasbaar voor vrijwel alle gangbare types bedrijfswagens, personenbussen, ambulances, campers, enz.

 

VB-FullAir 2C: volledige luchtvering voor de achteras (voor auto’s geïntroduceerd na 2006). Bij de VB-FullAir 2C zijn er 2 hoogte regelaars geplaatst, één bij elk wiel vandaar de benaming 2C.

 

VB-FullAir 4C: volledige luchtvering voor de achter- én vooras (voor auto’s geïntroduceerd na 2006). Bij de VB-FullAir 2C zijn er 4 hoogte regelaars geplaatst, één bij elk wiel vandaar de benaming 4C.

 

VB-NivoAir: volautomatische achteras luchtvering voor schroefgeveerde lichte bedrijfswagens vanaf eind 2005

 

 

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten