Vloer- & wandbescherming

Isfordink Olst produceert, levert en monteert alle artikelen om uw bedrijfswagen van binnen te beschermen tegen ongewenste beschadigingen. Vloer- en wandbescherming zorgt er bovendien voor dat uw medewerkers veilig kunnen werken.

 

Naar uw wens wordt als wandbekleding betonplex/trimaform of aluminium toegepast om de carrosserie te beschermen en de laadruimte te isoleren. Vloer- en wandbescherming kunnen wij desgewenst als inbouwpakket leveren. Kant-en-klaar per merk en type, inclusief de benodigde montagematerialen.

 

Vloerbekleding

 

Voor vloerbekleding gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit, zodat de laadvloer optimaal bestand is tegen langdurig en intensief gebruik in de dagelijkse praktijk. Door de antislip eigenschappen zorgt het een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van uzelf en/of uw medewerkers. Alle vloeren kunnen rondom vochtdicht worden afgekit met hoogwaardige industriële kit.

 

Bekijk hieronder de vele mogelijkheden in vloer- en wandbescherming of neem direct contact op met één van onze adviseurs. Wij maken graag een ontwerp op maat voor uw bedrijfswagen(park)!

 

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten