TA165 16 LIN6 LED modules traffic advisor

TA165 16 LIN6 LED modules traffic advisor

Om naderend verkeer tijdig een juiste richting op te kunnen sturen in gevaarlijke situaties moet je tegenwoordig extreem goed opvallen. De verlichting van de omgeving (lantaarnpalen (LED), xenon verlichting op voertuigen, etc) wordt steeds intenser waardoor opvallen moeilijker wordt. 
De Whelen TA165 Traffic Advisor geeft heldere, duidelijke en directe lichtsignalen voor de overige weggebruikers. 
Voor een optimale stevigheid en laag eigen gewicht wordt er gebruik gemaakt van een geëxtrudeerd aluminium profiel. De zwarte poedercaoting geeft een perfecte afwerking welke jarenlang tegen weersinvloeden kan. 
Door de modulaire opbouw van de traffic advisor zijn alle onderdelen los leverbaar. Veelal uit voorraad. Te monteren dmv 6 “slide” bouten aan de achterzijde van het aluminium profiel. 
Bij de traffic advisor wordt een uitgebreide bedienkast geleverd met aan/uit/dimfunctie, draaiknop voor keuze van het patroon en contole leds zodat duidelijk zichtbaar is welk patroon er ingesteld is. Door middel van dip switches op de achterkant van de bedienkast zijn de diverse patronen, ook na montage, makkelijk instelbaar. Ook leverbaar in 24V.

 

Klik hier om het productblad te bekijken.

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten