Crashtest bedrijfswageninrichting

Als geen ander begrijpen wij dat veiligheid bij u voorop staat. Een functionele bedrijfswageninrichting is belangrijk, maar een veilige inrichting is nog velen malen belangrijker!

 

Terwijl de passieve veiligheid bij de autofabrikanten een hoge waarde heeft, is de ladingbeveiliging een ondergeschoven kind.

 

Zoals goed te zien is vervormd het Aluca materieel, maar dankzij het loslaten van onderdelen of ten gevolge van de vervorming van het materieel zonder dat er gevaarlijke situaties opgetreden zijn voor de bestuurder en passagiers. Bovendien is praktisch de hele lading welke is opgeborgen in de inrichting op zijn plaats gebleven zonder enig gevaar op te leveren voor de passagiers van de auto. Klik hier voor meer informatie over de crashtest.

 

Het is nauwelijks voor te stellen, maar helaas bittere ernst:
Bij een botssnelheid van slechts 50 km/uur neemt het 550 kg zware eigengewicht toe tot een piekbelasting van circa 11 ton.

 

  

Bekijk de onderstaande video's om zelf te zien hoe de Aluca inrichtingen een frontale aanrijding met 50 km/h overleven zonder dat gedeelten of de inhoud los schieten.

 

 

 

Bekijk de onderstaande video's om zelf te zien hoe een houten inrichting gevaar op kan leveren voor de bestuurder en passagier(s).    

 

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten