[blog] Hoe u afrekent met wildgroei in uw wagenpark

16-02-2017

Hoe u afrekent met de wildgroei in uw wagenpark

 

Het is een worsteling voor veel ondernemers en wagenparkbeheerders: de wildgroei van verschillende bedrijfswageninrichtingen door uitbreiding van de servicewerkzaamheden. 

 

Veel verschillende soorten bedrijfswageninrichtingen binnen uw wagenpark zorgen voor problemen: ontevredenheid onder werknemers, auto’s zijn niet uitwisselbaar, verschillen in duurzaamheid en afschrijving, en – erg vervelend -  het ontbreken van overzicht bij het beheren van het wagenpark. 

 

Isfordink Olst lost dit probleem op voor ondernemers en wagenparkbeheerders. 

 

Wij gebruiken hiervoor ons beproefde 6 stappenplan

 

  1. Inventarisatie: bepalen budget
  2. Inventarisatie: voor welk doel wordt de auto en inrichting gebruikt? Welke materialen moeten mee in de voertuigen?
  3. Voorstel: ontwerp bedrijfswageninrichting
  4. Inspraakronde: berijders/monteurs beoordelen ontwerp
  5. Aanpassen ontwerp naar definitief ontwerp
  6. Plan van aanpak

 

Ondernemers en wagenparkbeheerders ervaren onze toegevoegde waarde vooral bij punt 3, 4 en 6.

 

Stap 3. Van wens naar concreet ontwerp 

Met u maken wij de vertaling van de wensenlijst naar een slim samengestelde en lichtgewicht inrichting. Op locatie kunnen we met onze demo bus vrijwel alle opties laten zien, ruiken en voelen. Ons archief met honderden servicewagens biedt inspiratie, net als onze digitale ontwerpprogramma om tot de best passende inrichting te komen.

 

Stap 4. Inspraak van de berijder

Met één of meerdere inspraakronden creëert u draagvlak voor succesvolle standaardisatie. Zo komt u snel tot een standaardontwerp dat binnen het budget past én waarmee de medewerkers veilig en met plezier kunnen werken. Vaak schuiven wij aan om creatief mee te denken met de wensen van de berijders. 

 

Stap 6. Plan van aanpak

Weten waar u aan toe bent. Wij werken met een heldere planning met ‘afspraak is afspraak garantie’. Wij ontzorgen ondernemers en wagenparkbeheerders met ons one stop shop concept. Na de opdrachtbevestiging nemen wij het complete traject uit handen tot het moment dat uw bedrijfswagen klaar is om de weg op te gaan.

 

Enthousiast geworden over ons 6 stappenplan? Daag ons uit met uw praktijkcasus. Wij gaan graag de uitdaging aan om uw wagenpark te standaardiseren. Bel ons voor een afspraak 0570-561500 of mail info@isfordink.nl.

 

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten