Isfordink Olst Aluca dealer van het jaar 2012

16-08-2012

Onze inzet is niet onopgemerkt gebleven bij de importeur van Aluca bedrijfswageninrichtingen, wij zijn er dan ook bijzonder trots op om ons in 2012  'Aluca dealer van het jaar'  te mogen noemen! Onderstaand artikel komt van de website van Aluca aluminium bedrijfswageninrichtingen.

 
Na jarenlang dealer te zijn geweest van stalen bedrijfswageninrichtingen, heeft Isfordink Olst B.V. in 2010 de overstap gemaakt naar Aluca lichtmetalen bedrijfswageninrichting. Isfordink is een actief bedrijf en het is dus ook niet verwonderlijk dat snel na de overstap zowel het pand, de showroom, de website als de demoauto een volledige Aluca metamorfose ondergingen. 
 
Naast de kwalitatief hoogwaardige inbouw, goed advies en hoog serviceniveau staan de wensen van de klant altijd centraal bij Isfordink. De vertegenwoordiger is zeer actief in het rayon en weet een lange termijn relatie met de klanten op te bouwen. Deze feiten, samen met de nodige marketing investeringen, hadden een zeer mooi verkoopresultaat in 2011 tot gevolg.
 
Dit alles bij elkaar opgeteld heeft Holland Inbouw B.V., importeur van Aluca in de Benelux, doen besluiten om Isfordink Olst B.V. uit te roepen tot dealer van het jaar. Het is voor de eerste maal dat Holland Inbouw deze titel afgeeft binnen haar dealernetwerk. Wij laten graag onze waardering blijken richting actieve Aluca dealers en wij zijn ervan overtuigd dit op deze manier een extra impuls te geven.
 
Naast een leuke symbolische trofee voor in de showroom krijgt Isfordink een gezellige avond uit voor het voltallige personeel aangeboden. 

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten