Isfordink Olst is vertegenwoordigd op Installatie Vakbeurs Hardenberg

31-08-2012

Van 11 t/m 13 september a.s. vindt in de Evenementenhal Hardenberg de 14e editie van de Installatie Vakbeurs plaats. Wij zijn reeds begonnen met de voorbereiding, er wordt hard gewerkt om het beste van het Aluca productportfolio aan u te presenteren!

 

U vindt ons op standnummer 652 (klik hier voor een plattegrond). Op de ruim opgezette stand in hal 6 vindt u een selectie van de duurzame en lichtgewicht Aluca bedrijfswageninrichtingen, ondervloerladen en diverse toebehoren. Ook is een greep uit het pakket Whelen signalering, werk- en interieurverlichting te zien.

 

Nieuwsgierig? Breng een bezoek aan de stand! Klik hier voor een toegangsbewijs.

 

Beurstijden;

 

Dinsdag 11 t/m donderdag 13 september dagelijks van 14.00 t/m 22.00 uur.?

 

 

Aanvullende informatie over de veertiende editie van Installatie Vakbeurs Hardenberg;

 

Met name is deze vakbeurs bedoeld voor directie en medewerkers van installatiebedrijven, maar ook inkopers, vertegenwoordigers, hoofden van technische diensten, adviesbureau's en gemeenten. Valt u onder deze doelgroep? Dan bent u van harte welkom op Installatie Vakbeurs Hardenberg 2012! Doormiddel van een entreebewijs kunt u deze vakbeurs bezoeken, inclusief gratis entree, parkeren en hapje en drankje. Naar verwachting zullen er in ook dit jaar weer 400 deelnemende bedrijven staan die u van harte te woord staan. Wij zien u graag op 11, 12 en 13 september! 

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten