Isfordink Olst kiest voor lichtgewicht & duurzaam!

01-06-2010

Om U als klant in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn kiezen wij vanaf heden voor de lichte, kwalitatief hoogwaardige bedrijfswageninrichtingen van het merk Aluca!


Aluca is al meer dan 15 jaar dé specialist in lichtgewicht aluminium inbouwsystemen voor bedrijfswagens en levert de meest geavanceerde lichtgewicht bedrijfswageninrichtingen, gemaakt van 100% aluminium. De systemen worden volgens de nieuwste technieken en op zeer duurzame wijze in Duitsland geproduceerd.


Na 26 jaar dealer te zijn geweest van SternTec,  vertegenwoordigen wij vanaf 1 juni 2010 de merken van de firma Holland Inbouw. Naast het importschap van de aluminium Aluca bedrijfswageninrichtingen is Holland Inbouw tevens importeur van de merken Storevan en Tragufix.


Het programma van StoreVan kenmerkt zich door een groot assortiment met hierin o.a. stalen bedrijfswageninrichtingen, (op)rijplaten, ladderlift systemen en hefkranen. Tragufix is de oplossing voor alle flexibele distributie wensen in uw lichte bedrijfswagens.
 

Met deze producten is Isfordink Olst klaar voor de toekomst waarin lichtgewicht en duurzaamheid een steeds belangrijkere rol spelen!


Graag komen wij bij U langs met onze volledig ingerichte demo auto om onze nieuwe producten te laten zien.


Bekijk onze nieuwe folder door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten