Terlet Process Equipment & Systems kiest voor Isfordink Olst

13-11-2015

Manager After Sales Johan Groote Haar en de servicemonteurs van Terlet Process Equipment & Systems hebben tijdens een feestelijke aflevering bij Isfordink Olst vier compleet ingerichte Mercedes-Benz Vito servicewagens in gebruik genomen. “Het totale traject van de aankoop tot aan de aflevering is zorgeloos verlopen.”

 

Terlet is over de hele wereld gekend als specialist in de ontwikkeling en productie van geavanceerde machines voor de bereiding van levensmiddelen. Het bedrijf uit Zutphen heeft klanten over de hele wereld, uiteenlopend van multinationals tot lokale bedrijven. Een nog altijd groeiend klantenbestand heeft nu ondermeer geresulteerd in een uitbreiding van het wagenpark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Onze oude service auto’s waren aan vervanging toe. Door de toenemende werkzaamheden hebben we besloten om niet drie maar vier nieuwe servicewagens aan te schaffen”, vertelt Johan Groote Haar. Na een vergelijking met andere aanbieders heeft Terlet Process Equipment & Systems de keuze gemaakt voor het one stop shop concept van Isfordink Olst.

 

‘Een aanzienlijke besparing’

“Patrick Peters van Isfordink heeft samen met ons een ontwerp gemaakt op de computer, zodat we ons een praktijkvoorstelling konden maken”, vervolgt de Manager After Sales. “Van daaruit zijn we tot een definitieve inrichting gekomen, die binnen ons budget paste en waarmee onze techneuten prettig en efficiënt kunnen werken.” 

 

De servicevoertuigen zijn in minder dan twee weken opgebouwd met als basis een 100% aluminium inrichting van Aluca. De aluminium inrichting heeft door het lage gewicht een positieve invloed op het totaalgewicht van de bestelwagen. En dat ziet de wagenparkbeheerder terug in een lager brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten. “Over 4 auto’s een aanzienlijke besparing.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prettige samenwerking

De levering van de Mercedes-Benz Vito’s werd verzorgd door Mercedes-Benz dealer Wensink in Nijmegen. Na een merkvergelijk viel de keuze op bedrijfswagens van Mercedes-Benz. De uitrusting, uitstraling, rij-eigenschappen en het gunstige leasetarief hebben de doorslag gegeven. “Wij staan bovendien dag en nacht paraat voor onze zakelijke klanten om eventuele problemen te lossen”, benadrukt Robert van der Hoek van Wensink Nijmegen. 

 

Terlet Process Equipment & Systems is dan ook zeer tevreden over de beide partners binnen het project. “Isfordink Olst heeft ons overtuigd door de prettige samenwerking, de prijsstelling, de snelheid van werken en de kwaliteit van de inrichting”, aldus Johan Groote Haar. “Dankzij de scherpe calculatie van Wensink beschikken we nu bovendien over een vierde servicewagen en kunnen we vertrouwen op goede service."

 

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten