Wij zijn nu officieel BEKSperience Center

29-03-2017

We zijn benoemd tot BEKSperience Center. Daarmee bekrachtigt de fabrikant uit Valkenswaard nog eens de band tussen ons bedrijf en Beks Bedrijfswageninrichtingen. We assisteren bovendien bij de ontwikkeling van de nieuwe Beks Online Inrichting Wizard. 

 

We werken al jaren samen met Beks Bedrijfswageninrichtingen en bouwen hun producten veelvuldig in. Zeer populair is het TopDrawer-Line vloerladen systeem; bij dierenartsen valt de Beks-Braveur-Line (Beks-for-Vets) zeer in de smaak. Beide modellijnen zijn in onze showroom te bewonderen. 

 

Beks online wizard in ontwikkeling

De innige samenwerking tussen Beks en Isfordink wordt nog eens bevestigd door de pilot die wij momenteel uitvoeren samen met Beks. Ons team helpt bij de ontwikkeling van de nieuwe Online Inrichting Wizard van Beks, die later dit jaar ook bij de andere partners van Beks wordt uitgerold.

 

Met deze nieuwe Beks Wizard kunnen gebruikers (zowel verkopers, berijders en gebruikers) op de website van Beks en onze eigen site hun bestelwagen online inrichten. Door het delen van kennis bewijzen Beks en Isfordink dagelijks dat samenwerken de basis is voor nog het nog verder ontzorgen van klanten.

 

Op de foto: Rob van Dinther van Beks Bedrijfswageninrichtingen B.V. overhandigt het officiële BEKSperience Center pandschild aan directeur Patrick Isfordink.

 

Ontwerp hier uw eigen BEKS inrichting!

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten