Isfordink Olst ontzorgt al ruim 30 jaar ondernemers, wagenparkbeheerders en fleetowners bij de complete inrichting van alle soorten bedrijfswagens.

 

Vanuit onze moderne werkplaats in Olst verzorgen wij van A tot Z de bedrijfswagen inrichting voor bedrijfsauto's en service-voertuigen. Compleet en geheel naar uw wensen!

Isfordink Olst BV
Bedrijfspand Isfordink Olst BV

In de afgelopen 30 jaar hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld tot een efficiënt one stop shop concept voor bedrijfswagens.

 

Door uitsluitend samen te werken met gerenommeerde fabrikanten als ALUCA, Beks, Whelen, Equinox en Victron kunnen wij ook oplossingen bieden die aansluiten bij actuele thema’s als veiligheid, duurzaamheid en gewichtsbesparing.

Het is onze uitdaging om uw bedrijfswagen in minimale tijd klaar te stomen voor de praktijk.

 

Een nauwgezette planning, voormontage waar mogelijk en een ervaren team van deskundige inbouwspecialisten, zorgen ervoor dat de

statijd tot een minimum wordt beperkt en uw medewerker snel weer aan de slag kan.

Werkplaats Isfordink Olst BV
Patrick Isfordink

Directeur Patrick Isfordink, de tweede generatie binnen het familiebedrijf, helpt ondernemers bij het efficient inrichten van bedrijfswagens. 

 

"Veiligheid, efficiënt werken en lage kosten per kilometer zijn tegenwoordig zeer belangrijke thema's. Isfordink Olst begeleidt de klant om te komen tot een bedrijfswagen die voldoet aan alle wensen."

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten