Isfordink Olst verzorgt het totaalpakket voor Uw bedrijfswagen(s).

Kies nu ook voor het gemak van alles onder 1 dak bij Isfordink Olst!

 

Om te voorkomen dat u met uw nieuwe bedrijfswagen naar diverse adressen moet voor o.a. de inbouw van elektronica en de belettering kunnen wij dit allemaal voor u verzorgen.

 

Autotransport:

Met onze eigen vrachtwagen kunnen wij zorgen voor het transport van de auto('s). Desgewenst kunnen wij de auto's bij U op komen halen en terug komen brengen.

 

Belettering:

Wij kunnen zorgen de voertuigbelettering. In samenwerking met een gespecialiseerde partner verzorgen en onderhouden wij uw voertuigbelettering op efficiënte en professionele wijze. Wij helpen u zowel met nieuwe belettering als herstel van al aangebrachte beletteringen.

 

Auto-elektronica:

Ook de inbouw en overbouw van auto-elektronica behoort tot onze mogelijkheden, dit kan terwijl Uw auto toch bij ons staat voor het monteren van de inrichting. Onze uitstekend opgeleide monteurs installeren voor u de autoradio, navigatie, portable navigatie en natuurlijk uw mobiele telefoon met alle accessoires.
 

Alles onder één dak geeft veel voordelen, o.a.:

  • prijstechnisch interessant
  • één aanspreekpunt
  • voorkomt misverstanden
  • geen verplaatsing van de auto naar meerdere adressen

 

Vraag vrijblijvend een offerte op, en een van onze verkoopmedewerkers zal u precies uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten