VB-FullAir 4C

VB-FullAir 4C omvat volledige luchtvering voor de achter- én vooras (voor auto’s geïntroduceerd na 2006). Bij de VB-FullAir 4C zijn er 4 hoogteregelaars geplaatst, één bij elk wiel vandaar de benaming 4C.

 

 

Automatische correctie rijhoogte

Integrale aansturing

 

De aansturing van dit integrale luchtveringssyteem voor de voor- en achteras wordt verzorgd door de VB-ASCU-4C (VB-Air Suspension Control Unit 4 Corner). Dit staaltje high tech controleert en corrigeert automatisch het rijniveau van het voertuig.

 

Dit constante controleren en corrigeren van de vier hoeken (onafhankelijk van de beladingsgraad, in lengte- en dwarsrichting en van de hoogte van het zwaartepunt) zorgt automatisch voor een veiliger voertuiggedrag en voor een gereduceerd risico voor de chauffeur, het voertuig en de lading.

 

Het VB-ASCU-4C controle-systeem is volledig compatibel met ABS, ESP en andere besturingssystemen en is in staat met deze systemen te communiceren. Hierdoor ontstaat een volledig geïntegreerd veiligheidssysteem.

 

Bij stilstand kan bij het VB-FullAir 4C-systeem de rijhoogte handmatig worden aangepast, waarbij een extreme verlaging van de achterkant van het chassis/laadvloer standaard mogelijk is.

 

 

Altijd horizontaal

Autolevel

 

Dankzij deze functie kan de gebruiker zijn auto horizontaal zetten ten opzichte van de grond. Zelfs wanneer het voertuig op een oneven oppervlakte is geparkeerd. Met een simpele druk op de knop stelt het voertuig zichzelf snel en moeiteloos waterpas. Oneffenheden tot liefst 130 mm worden gecompenseerd.

 

 

Rijdend de hoogte aanpassen

‘Off-road’ en ‘car park’ opties

 

De ‘Off-road’ instelling maakt het mogelijk bij gelimiteerde snelheden rijdend de hoogte aan te passen. De ‘car park’ optie is bedoeld om het voertuig te laten zakken om bijvoorbeeld een parkeergarage in te kunnen rijden.

 

Wilt u meer weten over de VB-FullAir 4C ? Neem contact op met onze adviseur!

 

Isfordink.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten